Fiambre de pavo tandoori

Fiambre de pavo tandoori

Hey everyone, it's John, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Fiambre de pavo tandoori. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Fiambre de pavo tandoori is one of the most favored of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes delicious. Fiambre de pavo tandoori is something which I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Fiambre de pavo tandoori, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fiambre de pavo tandoori delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Fiambre de pavo tandoori is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Fiambre de pavo tandoori estimated approx 1 hora + marinado.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Fiambre de pavo tandoori using 15 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Sigo buscando recetas aptas para colesterol. Ya es sabido que el pavo es una de las mejores carnes si tienes colesterol por su bajo contenido en grasa. Pero por sí mismo, el pavo es algo soso por lo que lo he marinado primero y luego le he añadido pasta tandoori que le da al pavo su característico color rojo y le aporta ese toque indio especiado. El pollero me puso la pechuga envuelta en una malla para que mantuviera la forma.
Es una forma cómoda, rápida y sana de tener comida siempre lista para comer con un acompañamiento de verduras o en sándwich. Esta vez hice tandoori pero hay cientos de marinados asiáticos que se pueden usar y que le dan vidilla a la carne de pavo.

Todos conocemos el pollo tandoori porque es un clásico en los restaurantes indios.

Yo suelo comerlo en sándwich y para que esté más jugoso le añado salsa kebab, rodajas de tomate, pepino, lechuga...

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Fiambre de pavo tandoori:

  1. Marinada:
  2. 1/2 cucharita pimienta cayena
  3. 1 cucharadita pimienta
  4. 1 cucharadita sal
  5. 2 cucharadas zumo de limón
  6. 1 pechuga de pavo, la mía pesaba 2 kilos
  7. 50 g. margarina (a la mierda las bajas calorías del pavo...)
  8. Pasta tandoori:
  9. 4 cucharadas yogur natural
  10. 3 ajos triturados con prensa ajos
  11. 5 cm jengibre rallado
  12. 1/2 cucharadita copos de guindilla triturados
  13. 1 cucharada cilantro en polvo
  14. 2 cucharaditas comino en polvo
  15. Colorante rojo alimenticio

Steps to make to make Fiambre de pavo tandoori

  1. Marinada: mezclar el chile, pimienta, sal y zumo de limón. Hacer unos agujeros con un cuchillo sobre el pavo, a través de la malla para que penetre bien la marinada. Frotar el rollo de pavo con esta mezcla y dejar reposar en la nevera durante 1 hora:
  2. Para hacer la pasta tandoori: se mezclan bien todos los ingredientes hasta lograr una pasta. Añadir el colorante alimenticio rojo hasta conseguir un bonito color:
  3. Se extiende por todo el rollo de pavo, se cubre con papel de aluminio (yo pongo unos palillos para que el aluminio no toque la pasta) y se mete en la nevera toda la noche:
  4. Al día siguiente se saca de la nevera como 1/2 hora antes de meterlo en el horno para que coja temperatura ambiente.
  5. Se enciende el horno a 200º. Se echa sobre el rollo de pavo la mantequilla o margarina derretida. Se hornea hasta que la temperatura interna alcance 70º / 160ºF. Al horno pueden ser 1 hora aprox.
  6. Esperar a que esté totalmente frío antes de retirar la maya y cortarlo en rodajas. Yo utilizo los trozos de los extremos para añadirlos en la ensalada y la lonchas mejores para hacerme sándwiches.

As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or even more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make basic modifications to attain this objective. Simply put, start making your dishes in a timely manner. As for basic food preparation skills for beginners you don't need to learn them however only if you understand some easy cooking techniques.

This isn't a total guide to fast and easy lunch dishes yet its great food for thought. With any luck this will get your creative juices flowing so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Perfect Fiambre de pavo tandoori. Thank you very much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Ave Pimentón

Salsa Agridulce China

Pollo con brócoli y zanahoria (comida china)